Publiek enthousiast bij concert Lageländer

Neem gezellige blaasmuziek, opgetogen publiek, kop koffie, biertje, wijntje en…oliebollen en je hebt het beste recept voor een gelaagd oudjaarsconcert.
Na enkele maanden stevig gerepeteerd te hebben, trad Die Lageländer voor het voetlicht voor het laatste oudjaarsconcert in restaurant ” ’t Hert” in Prinsenbeek. De kapel moet omzien naar een andere locatie voor het oudjaarsconcert, want volgend jaar “is ’t Hert niet meer”. Maar gezegd mag worden; die Lageländer sloot het jaar 2019 op een uitstekende wijze af op deze plek. Een zeer gevarieerd programma lag daaraan ten grondslag. Böhmische blaasmuziek, Mährisch getinte blaasmuziek, solisten en de gezellige klanken van de accordeon. Dit alles werd op een informatieve en luchtige wijze gepresenteerd door de muzikaal leider.
Hoogtepunten waren: My dream gespeeld door Anton Wevers. Dit nummer was door hem zelf gearrangeerd. Elroy Pluk kreeg de handen van het publiek flink op elkaar met de Virtuospolka en Els van den Heuvel wist extra gezelligheid te brengen met de klanken van haar accordeon in de nummers Pfeffer und Salz en Rangerfestpolka.
Een geslaagd concert en vooral ook een gezellig samenzijn.
Klik op een foto voor een vergroting